středa 20. června 2012

20/52: V kuchyni

V kuchyni máme bordel. Tradičně. Vždycky jsem si myslela, že je myčka skvělý vynález: nejenže se nemusíte několikrát denně pouštět do mytí nádobí, navíc šetří i místo. Veškeré špinavé nádobí se přece naskládá do myčky, pěkně se schová před zvědavými zraky návštěv (a mým kritickým zrakem, který se sice nad tím bordelem strašně pohoršuje, ale to je asi tak všechno, co je ochoten s ním dělat), umyje se a nakonec prostě a jednoduše vyskládá do skříněk. V praxi se ještě předtím musí utřít. A občas ještě jednou opláchnout, protože jsme ho tam dali blbě. Nebo té elektronické mrše něco chybělo.

Ale nejnaivnější byla představa byla ta, že se špinavé nádobí bude hromadit v myčce a ne na lince. Nebo na stole. Nebo dalších přilehlých odkládacích plochách. Jestli ono to babiččino ruční mytí nádobí po každém jídle přece jen není lepší...

Následující foto ilustruje stav naší kuchyňské linky před naskládáním do myčky. Občas přemýšlím, co budeme dělat, až budeme mít děti. Asi shnijeme v bordelu, jinak to nevidím...

Žádné komentáře:

Okomentovat